egzamin 10 lipca 2014

Zaczęty przez januszjan, Sobota 17 Maj 2014, 00:08:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

januszjanAutor w?tku

Jak nauka mili ?
Jak podchodzicie do nauki testów? Bo sam już nie wiem czy jest sens przerabiania starych testów, jeżeli mamy pisać  nowe-wielokrotnego wyboru.
pozdrawiam

czacza

To mnie kolega zmartwił, wie ktoś o co trzeba będzie uzupełniać?? praktyki nabyliśmy według starych zasad wykaz i opis więc zrobiliśmy standardowo...muszę poczytać to rozporządzenie....

marglow

Zgadza się, wszystkie wnioski które dotarły do 18lutego ( -wtedy było ostatnie przekazanie Komisji Kwalifikacyjnej według starego rozporządzenia) zdają na starych zasadach. Wszystkie późniejsze będą rozpatrywane i egzaminowane według nowego rozporządzenia.( terminy egzaminów lipcowe) Więc spodziewajcie się pisma o uzupełnienie wykazu robót zgodnie z nowym rozporządzeniem na 2 tygodnie przed egzaminem bo wtedy komisja tak naprawdę weryfikuje wnioski zgodnie z rozporządzeniem  w kwestii merytorycznej.

Kamiska

cześć :)

zdaję examin 26.06 i niestety już na nowych zasadach - wg Pani w sekretariacie komisji.
chciałabym Was tylko poinformować, że pewnie Wy już tez.. mimo że żłożylismy dokumenty przed 22.02, komisja nie zdążyła ich zweryfikować.

nowe zasady wchodzą od 25.06!

jurii

Czwartek 29 Maj 2014, 14:32:53 #10 Ostatnia edycja: Czwartek 29 Maj 2014, 14:35:24 by jurii
Ja też mam termin na 10 lipca. A wysyłałem dokumenty  20.02 i mam potwierdzenie odbioru na 21.02. Ode mnie też chcieli uzupełnienia dokumentów o "właściwie potwierdzoną kopię ukończenia studiów" (podstawa prawna była stara).
Do zobaczenia.

czacza

zmieniam i ja światopogląd bo  z informacji na różnych forach wynika,  że piszemy po staremu bo jeszcze nie ma nowych testów wielokrotnego wyboru i mimo uzupełnień ( ja miałem dosłać zdjęcie, może jakaś Pani sobie zabrała jedno bo może ładny jestem:-P) nasze wnioski dotarły przed wejściem w życie nowych zasad, sorrki jeśli wprowadziłem kogokolwiek w błąd

januszjanAutor w?tku

Niedziela 25 Maj 2014, 14:39:16 #8 Ostatnia edycja: Niedziela 25 Maj 2014, 18:12:41 by Brook
Witam
Ja zupełnie jak malusia11, również wysłałem ok. 21 lutego po czym dostałem pismo o uzupełnienie (podstawa w uzupełnieniu była stara) - po za tym ilość prac wypisana przeze mnie by nie spełniała wymagań wg. nowelizacji. Więc raczej piszemy po staremu!

czacza

Sobota 24 Maj 2014, 18:50:27 #7 Ostatnia edycja: Sobota 24 Maj 2014, 18:53:33 by czacza
witam, aja także jadę na I zakres, uczę się pilnie ale przeraża mnie mnogość wiedzy jaką należy posiadać by zdać, jakby ktoś jechał z podkarpacia to chętnie rozważę wyjazd samochodem (jak się ktoś dorzuci choć trochę) jak nie to busik i hotel, pozdrawiam Czacza :crazy2:
sYsTEM połączył wiadomości: Sobota 24 Maj 2014, 18:53:33
PS. Z zawiadomienia wynika że już po nowemu piszemy niestety, ja tak to rozumiem, ale z tego co czytam na forum to tak czy siak trzeba testy ostro przerabiać i szukać podstaw by wyrobić sobie nawyk szybkiego szukania i orientacji w notatkach, pozdro

malusia11

Ja wniosek wysłałam 19 lutego. Otrzymałam jakoś na początku kwietnia o uzupełnienie. Odesłałam i 15 maja dostałam maila z informacją o egzaminie 10 lipca. Postępowanie kwalifikacyjne odbędzie się zgodnie z Prawo geodezyjne i kartograficzne 1989 i wg Rozporządzenia MAiC w sprawie uprawnień zawodowych z 31 stycznia 2014r. Czy będę pisała w takim razie już test wielokrotnego wyboru? Nie wiem, czy ktoś byłby w stanie mi na to pytanie odpowiedzieć?

czacza

ja również na 9.00 10 lipca, ale zdaje zakres pierwszy, jakby ktoś jechał z okolic Rzeszowa to proszę o kontakt, pozdrawiam, Czacza

sfl

Czy osoby, które zdają w lipcu wniosek złożyli przed wejściem w życie rozporządzenia ws uprawnień, czy już po?

malusia11

10 lipca, godzina 9:00.
zakres 1
Do zobaczonka :)

robo1977

Otrzymałem zaproszenie na 10 lipca osoby z tym terminem proszę o wpisy.
Ja zdaję 2 zakres.

januszjanAutor w?tku

9:00 w budynku przy ul. Aleje Jerozolimskie 44 , informacja o sali egzaminacyjnej zostanie przekazana  po części wstępnej.
To moja godzina 0!
Kogoś z Was też?
Przewodniczący komisji Pan Stanisław Cegielski.
Pozdrawiam